“Ontdek, leer en maak samen plezier!" Onze kernwaarden zijn: Plezier, betrokkenheid en veiligheid. Deze kernwaarden vormen de basis voor ons onderwijs.

Missie:
“Met plezier brengen we ieder kind tot leren en groeit het met vertrouwen in kennis en vaardigheden richting de toekomst.”

We zijn een openbaar kindcentrum (IKC). Kinderen, van 0 tot 13 jaar, bieden wij een veilige, vertrouwde plek om te spelen, te leren en te groeien. Bij ons zien, helpen en respecteren we elkaar. We staan open voor elkaar.

We hebben plezier in wat we doen. Plezier verbindt en stimuleert namelijk groei en ontwikkeling bij kinderen en bij onszelf.
We bereiden kinderen voor op de wereld van morgen. Met een stevige basis van kennis en (sociale) vaardigheden staan kinderen sterk in hun schoenen en kunnen ze met vertrouwen hun plek in de wereld innemen.

Visie:
Plezier maakt leren leuk en betekenisvol. Wat je leuk vindt, ligt vaak dicht bij je talent. Plezier zorgt voor motivatie en motivatie stimuleert groei. Groei ervaren, geeft betekenis aan het leren. Leren wordt leuk en betekenisvol als je jezelf en jouw kwaliteiten leert kennen en deze vol trots kunt inzetten voor de wereld om je heen.

Leren doe je door te onderzoeken en te durven doen;
Leren doen we overal. Op school, thuis, buiten en online. We leren van en met elkaar en gaan samen uitdagingen aan. Kinderen ontwikkelen zo een nieuwsgierige, kritische houding en ervaren hoe het werkt voor zichzelf, op school en in de maatschappij.

Kijk wat kinderen nodig hebben en sluit daarop aan;
We stemmen het onderwijs af op de behoeften en mogelijkheden van het kind. Van extra uitdaging tot net wat meer begeleiding. Als je kinderen kent en ziet, zijn er altijd ontwikkelkansen. We maken kinderen bewust van hun eigen ontwikkeling. Door ze te betrekken stimuleren we motivatie en eigenaarschap. Kinderen leren keuzes te maken die bij hen passen en groeien met plezier in kennis en (sociale) vaardigheden.